İçeriğe geç

Karaman Mut Yolu Açık Mı Kapalı Mı

Mut-Karaman yolu açık mı?

Yol yapım çalışmaları nedeniyle kapalı olan Karaman-Mut istikametindeki 8 kilometrelik kesimde asfaltlama çalışmaları tamamlanarak trafiğe açıldı.

Yolların açık olup olmadığını nasıl anlarız?

ALO 159 KARAYOLLARI HATTI Sürücünün izleyeceği güzergahın belirlenmesi. Yolun açık olup olmadığı. Yolun fiziksel yapısı. Diğer noktalar.

Karaman yolları açık mı?

Karaman-Ayrancı yolunda devam eden asfaltlama çalışmaları tamamlanarak yol tek şerit olarak trafiğe açıldı.

Tem otoyolu neden kapalı?

TEM Otoyolu’nun Saray-Lüleburgaz kavşağının 105’inci ve 110’uncu kilometreleri arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle Edirne istikameti trafiğe kapatılırken, İstanbul istikametinden her iki yönde ulaşım sağlanabiliyor.

Mut Karaman arası kaç TL?

Mut’tan Karaman’a ucuz otobüs bileti fiyatı 149.00 TL civarındadır.

Demirkapı Tüneli açık mı?

3 Mayıs 2023’te seçim öncesi törenle hizmete açılan ve Konya ile Antalya illeri arasındaki ulaşım süresini 2,5 saate indiren Demirkapı Tüneli, bakım çalışmaları nedeniyle üçüncü kez trafiğe kapatıldı.

Navigasyon trafik olduğunu nasıl anlıyor?

Akıllı navigasyon cihazları trafik sıkışıklığı olmadan seyahat etmenizi sağlar! Bunun yerine şirketler, uygulamalarıyla cihazlardaki konumlandırma teknolojisini kullanarak mevcut konumdaki trafik yoğunluğunu belirleyebilir. Başka bir deyişle, bir yere gitmek istiyorsak, bu özellikler daha az trafiğin olduğu bir rota seçmemizi sağlar.

159 ne numarası?

Karayolları çalışanları | Alo 159 arıza yardım hattımız çalışanlarımıza 7/24 hizmet vermektedir.

Yolculukta nerede olduğunu gösteren uygulama?

Waze, milyonlarca kullanıcının gerçek zamanlı yol uyarıları ve güncel anlık haritalarla hedeflerine ulaşmasına yardımcı olan topluluk odaklı bir navigasyon uygulamasıdır.

Google Maps trafik yoğunluğunu nasıl açılır?

Bildirimleri açmak için: Mobil cihazınızda profil resminiz veya baş harflerinizle Google Haritalar uygulamasını açın. Ayarlar’a dokunun. Navigasyon ayarları. Sürüş modu bildirimlerini seçin.

Yunak Akşehir yolu açık mı?

Konya’nın Ege’ye açılan kapısı Akşehir’de, 94,6 km uzunluğundaki “Polatlı-Yunak-Akşehir” projesinin parçası olan Akşehir anayol köprülü kavşağını ve 21 km uzunluğundaki 2×2 şeritli Akşehir – Tuzlukçu yolunu hizmete açtık. Tebrikler.

Ankara-İstanbul otobanı neden kapalı?

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 52+400’üncü kilometresindeki Ankara – İstanbul Otoyolu bağlantı kolu, yol yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılacak olup, otoyola bağlanmak isteyen araç sürücüleri, Dempa alt geçidinden U dönüşü – dönüş yaparak otoyola girmek zorunda kalacak.

Tem otoyolunun diğer adı ne?

Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu’nun (UN/ECE-UN/ECE) teknik ve idari desteğiyle 1977 yılında başlatılan bir alt bölgesel işbirliği projesi olan Trans-Avrupa Kuzey-Güney Otoyolu (TEM) Projesi, Avrupa ulaşım tarihinin en eski ve en gelişmiş bölgesel yolu olup altyapı projelerinden biridir.

D100 neden kapalı?

D100 Uzunçayır (tali yol), bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle her iki yönde 1 şerit trafiğe kapalıdır. Bölgede yoğun trafik var. Taşdelen-Yenidoğan istikameti Başçavuş Mehmet Koray Pınar, alt geçit, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle tüm şeritler trafiğe kapalıdır. Güzergah Şile Yolu üzerindendir.

Tem otoyolunu kim işletiyor?

Avrupa Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş.

Mersin Mut ne zaman kuruldu?

1466 yılında Fatih Sultan Mehmet Bey tarafından Osmanlı topraklarına katılan Mut kazası, 1500-1555 yılları arasında Sarıkavak, Mut ve Silifke bucaklarından oluşmuş, 1555 yılında Silifke’nin ayrı bir kaza olmasıyla küçülmüştür. Mut’a, 1868 yılında ilçe, 1869 yılında ise belediye olmuştur.

Sertavul geçidi rakımı kaçtır?

1.

Ankara-İstanbul otobanı neden kapalı?

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 52+400’üncü kilometresindeki Ankara – İstanbul Otoyolu bağlantı kolu, yol yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılacak olup, otoyola bağlanmak isteyen araç sürücüleri, Dempa alt geçidinden U dönüşü – dönüş yaparak otoyola girmek zorunda kalacak.

Ankara Kırıkkale yolu neden kapalı?

Ankara şiddetli yağışa teslim oldu. Şehri vuran şiddetli yağış sokak ve yolların sular altında kalmasına neden oldu. Araçların hareket etmekte zorluk çekmesi nedeniyle şehirde trafik aksamaları yaşandı. Ankara Kırıkkale karayolu da yağış nedeniyle trafiğe kapatıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir