İçeriğe geç

Aliexpress Yola Çıkan Kargo Ne Zaman Gelir

AliExpress kargoya verildikten kaç gün sonra gelir?

Paketin teslim edilmesi genellikle 15 ila 45 iş günü sürmektedir.

Yola çıkan kargo ne zaman gelir?

Kapıdan kapıya teslimatlar: 0-600 km mesafeye taşınacak teslimatların minimum 1, maksimum 4 iş günü içerisinde müşteri adresine ulaştırılması gerekmektedir. 600 ile 1200 km arası taşınacak teslimatların minimum 2, maksimum 5 iş günü içerisinde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir.

AliExpress Türkiye’de hangi kargoyu kullanıyor?

AliExpress gönderileriniz ECOPTS hizmetimiz kullanılarak gönderilir. Ortalama teslimat süresi 21 gündür. *COVID-19 nedeniyle teslimat süreleri gecikebilir.

AliExpress Türkiye’ye getiriyor mu?

Dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından AliExpress, Türkiye’de faaliyetlerine başladı!

AliExpress kargo kaç günde gelir 2024?

AliExpress’te satılan ürünlerin teslimatı ortalama 15-60 gün sürmektedir. Bu süre Türkiye’deki vergilendirme ve kargo dağılımına bağlı olarak uzayabilir.

Çin’den Türkiye’ye kargo kaç günde gelir?

Kötü hava koşulları da transferi zorlaştırabilir. Buradaki gümrük kontrollerinin yoğunluğu her şey yolunda gitse bile zaman kaybıdır. Ancak Çin’den gelen standart kargolar genellikle 15-60 gün içinde alıcıya ulaşabilir. Ekspres kargo ile gönderilen gönderiler Türkiye’ye yaklaşık 7-15 günde ulaşabilir.

En hızlı kargo hangisi?

YK Plus 24 ile en yoğun hatlar arasında yer alan 10 hattımızda teslimat süresini 48 saatten 24 saate indiriyoruz. İstanbul’dan Gaziantep, Erzurum, Malatya, Trabzon, Diyarbakır’a ve bu şehirlerden İstanbul’a kargolarınız YK Plus 24 ile 24 saat içerisinde adresinize teslim ediliyor.

Cumartesi günü sipariş verdim ne zaman gelir?

Hafta sonu ve tatil günlerinde verilen siparişler bir sonraki iş gününde kargoya verilir. Örneğin, Cumartesi günü verdiğiniz sipariş Pazartesi günü kargoya teslim edilir. ALABİLİR MİSİNİZ? Hafta içi saat 15:00’ten sonra verilen siparişler bir sonraki iş gününde kargoya verilir.

Cumartesi günü kargo yola çıkar mı?

Kargo şirketleri cumartesi günleri çalışmaktadır. Kargo trafiği 09:00-13:00 saatleri arasında normal seyrinde devam etmektedir. 13:00-17:00 saatleri arasında ise sadece şubelerimizden kargo kabulü ve teslimatı yapılmaktadır.

AliExpress neden bu kadar ucuz?

Öncelikle, çoğu ürün Çin’de üretiliyor ve burada işçilik ve üretim maliyetleri diğer ülkelere göre daha düşük olabiliyor. Seri üretim birim başına maliyeti daha da düşürüyor. Ayrıca AliExpress, tüketicileri doğrudan üreticiler ve toptancılarla buluşturarak birçok aracıyı ortadan kaldırıyor.

Ptt AliExpress kaç günde gelir?

Standart kargo seçeneği ile satın alınan ürünlerde belirtilen tarih genellikle 15 ile 60 gün arasındadır.

AliExpress hangi ülkenin?

AliExpress Nedir? 2010 yılında kurulan AliExpress, AliBaba Group’un e-ticaret platformudur ve dünyanın dört bir yanındaki son tüketicilerin Çin’deki üreticilerden ve KOBİ’lerden alışveriş yapmasını sağlar.

AliExpress Çin’den kargo kaç günde gelir?

Bir şirketin malları almak için seçtiği gönderim yöntemi teslimat süresini şu şekilde etkiler: AliExpress takibi olmayan normal gönderiler yaklaşık 20-60 gün sürer. Takipli onaylanmış gönderiler (AliExpress Standart Kargo) yaklaşık 10-45 gün sürebilir.

AliExpress 5 adet sınırı nedir?

Daha sonra verilecek ek kararla, bir birey ayda en fazla 5 adet ürün, bir firma ise ayda en fazla 5 adet numune siparişi verebilecek.

AliExpress Türkiye’de şubesi var mı?

Platformda satış yapan Türk satıcılar ürünlerini yalnızca yurt dışında satabilirler, Türkiye’ye satış yapamazlar. AliExpress Türkiye ekibine göre, şu anda AliExpress’te yaklaşık 100 Türkiye merkezli mağaza bulunmaktadır.

AliExpress kargo kaç günde gelir forum?

AliExpress kargo süresi standart kargo için 15 ile 45 iş günü arasında değişebilmektedir.

AliExpress neden bu kadar ucuz?

Öncelikle, çoğu ürün Çin’de üretiliyor ve burada işçilik ve üretim maliyetleri diğer ülkelere göre daha düşük olabiliyor. Seri üretim birim başına maliyeti daha da düşürüyor. Ayrıca AliExpress, tüketicileri doğrudan üreticiler ve toptancılarla buluşturarak birçok aracıyı ortadan kaldırıyor.

PTT kargoya verildikten kaç gün sonra gelir?

Siparişiniz 3-7 iş günü içerisinde tarafınıza teslim edilecektir.

AliExpress kargo takibi nasıl yapılır?

ALİEXPRESS KARGO TAKİBİ ADIM ADIM AliExpress web sitesini açın, ihtiyacınız olan siparişi seçin ve detaylar bağlantısına tıklayın. Açılan sayfada siparişin detayları görüntülenecektir. … Bir süre sonra kargonuzun şu anki konumu hakkında bilgi ekranınızda görünecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir