İçeriğe geç

Hüseyin Çam Kimdir

Kızıltepe Kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Abdullah ŞAHİN, İlkokul Eğitim Haftası kapsamında değerli öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldi.

Nevşehir Vali Yardımcısı kim?

Vali Yardımcısı Mücahit ÖZTÜRKVali Yardımcısı Göreve Atanma TarihiMücahit ÖZTÜRK22.01.

Hüseyin Çamkerten nereli?

Erzurum doğumlu olan Kaymakamımız Hüseyin ÇAMKERTEN, ilk ve orta öğrenimini Erzurum’da, lise öğrenimini ise Ankara’da tamamladı.

Kemer Kaymakamı nereye atandı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlık Kararnamesi ile Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam Nevşehir Vali Yardımcısı olarak, Mardin-Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz ise Kemer İlçe Kaymakamı olarak atandı.

Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin kimdir?

4 Eylül 1987’de Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Köyceğiz’de tamamladı. 2010 yılında Antalya Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

Kızıltepe’nin kaç köyü var?

Kızıltepe merkez haricinde ilçe merkezine bağlıdır. 4 belde, 145 köy ve 18 mahalleden oluşmaktadır.

Vali ile kaymakamı kim seçer?

Kaymakamlar, İçişleri Bakanlığı Yönetim Kurulu tarafından seçilmesi ve Bakanın onayı ile Cumhurbaşkanının ortak kararı ve onayı ile atanır. Kaymakam olarak yalnızca mülki idare hizmetleri sınıfından olanlar görev yapabilir.

Nevşehir’in yeni valisi kimdir?

Nevşehir Valisi Ali FİDANGVali’nin Göreve Başlama TarihiAli FİDAN17.08.

Vali yardımcısı kim atar?

Vali Yardımcısı, İçişleri Bakanlığı tarafından göreve atanır. Vali Yardımcısının birincil görevi, kendisine rapor verdiği Valiyi temsil etmektir.

Hüseyin Çam nereli?

1984 yılında Çorum’un Bayat ilçesinde doğan Hüseyin ÇAM, ilköğrenimini Bayat’ta, ortaöğrenimini ise Çorum Atatürk Lisesi’nde tamamladı. 2003 yılında Uludağ Üniversitesi İ.

Devrekan Kaymakamı kim oldu?

Devrekani Kaymakamı’ndan Katkılar 📌 Kaymakamımız Sayın Hüseyin ÇAMKERTEN, ilçemize bağlı Sinantekke köyü Çeribaşı Mahallesi’ni ziyaret etti. Köydeki sorunları yerinde inceleyen Kaymakamımız, vatandaşlarla sohbet ederek, istek ve sıkıntılarını dinledi.

İmranlı Kaymakamı kimdir?

2024-2025 Eğitim Öğretim yılı güvenlik tedbirleri konulu toplantı, Kaymakamımız Sn. Yusuf Kaan Kırık başkanlığında ilgili daire başkanları ve okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kemer yeni kaymakamı kimdir?

Kemer Kaymakamlığı’ndan katkılar. Kaymakamımız Sayın Ahmet Solmaz, Antalya Arkeoloji Müzesi’nde düzenlenen “14. Phaselis Festivali Basın Toplantısı”na katıldı.

Kemer Kaymakamı Zeynep Demir kimdir?

Kaymakam Yardımcısı Zeynep DEMİR, 26 Kasım 1996’da Ağrı ilinin merkez ilçesinde doğdu. 2019 yılında Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz nereli?

Kaymakam Ahmet SOLMAZ 1984 yılında Kütahya Tavşanlı İlçesi’nde doğdu.

Kaymakam Fatih Çobanoğlu nereli?

1978 yılında Manisa’nın Alaşehir ilçesinde doğdu.

Abdullah Demirdağ kimdir?

1986 yılında Rize’nin İkizdere ilçesinde doğdu. İlkokula Güneyce köyünde başladı ve Ankara’da tamamladı. Ankara Ahmet Yesevi İlkokulu ve Kanuni Lisesi’nden mezun olduktan sonra 2011 yılında Hacettepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Mesut Tabakçıoğlu kimdir?

Kilis Vali Yardımcısı ve Mardin-Artuklu Kaymakamı, 2 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Başkanı atama kararıyla Ürgüp Kaymakamı olarak atandı. Evli, iki çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

Of Kaymakamı nereli?

06.09.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir